Cene smeštaja

cene smestaja u apartmanima u Vrnjackoj Banjia

Cene rentiranja apartmana u Vrnjačkoj Banji

Naša Vila poseduju 9 apartmana koji raspolažu ili francuskim ležajem ili francuskim ležajem i singl krevetom. Najam manjih apartmana (samo francuski ležaj) iznosi 20 eura za noćenje, a od dodatnih troškova tu je još i boravišna taksa u iznosu od 90 dinara za dan po osobi (deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu tasku). Najam većih apartmana (francuski ležaj i singl krevet) iznosi 25 eura za noćenje plus boravišna taksa. Plaćanje je moguće izvršiti i u dinarskoj protiv vrednosti važećoj na dan isplate.
Upoređujući cene sa ostalim privatnim smeštajem u Vrnjačkoj Banji potrudili smo se da ustanovimo optimalne uslove plaćanja i da našim gostima pružimo kvalitetnu uslugu uz pristojne cene. Zbog toga su naše cene niže za u proseku 10 eura od cena u smeštaju sličnih karakteristika i kategorije (Aprtmani su ocenjeni su sa četiri zvezdice). Još jednu pogodnost predstavlja to što je cena najma naših apartmana fiksna i broj osoba koji će u njima boraviti ne utiče na cenu, dok je česta praksa da se najam smeštaja plaća po osobi, što u varijanti boravka tri osobe često ume da dostigne cifru i od 80 eura za noć.
U cenu od 20 ili 25 eura, u zavisnosti od apartmana koji izaberete, uključeno je i korišćenje bežičnog interneta (Wi-Fi), klima uređaja i parking mesto ispred same vile. Kako posedujemo sve što moderan turizam zahteva od ugostiteljskih objekata, u rangu smo najboljih i najluksuznijih smeštajnih objekata u Vrnjačkoj Banji i pozivamo Vas da proverite zašto je to tako!