Gde jesti?

ishrana u vrnjackoj banji

Preporuka za ishranu

Naša Vila ne poseduju sopstveni restoran, ali za Vaše potrebe možemo organizovati ishranu na bazi pansiona u restoranu Istra. Ova dodatna usluga iznosi 8 eura po osobi za kompletan dnevni meni (doručak, ručak, večera). Restoran Istra smešten je na samom ulazu na banjsku promenadu i poznat je po domaćim specijalitetima, koje priprema za svoje goste.
Ukoliko ipak, više volite, da sami organizujete svoju ishranu, napominjemo da u Vrnjačkoj Banji postoji mnoštvo restorana, picerija i grilova. Moguća je i dostava hrane u apartmane, čime se bavi više banjskih picerija i restorana brze hrane.
U Vrnjačkoj Banji i njenoj okolini postoji više etno restorana i etno domaćinstava, koji u svojoj ponudi imaju tradicionalnu kuhinju upotpunjenu tradicionalnim ambijentom. Od specijaliteta iz celog sveta do organske hrane, ugostitelji iz Vrnjačke Banje potrudili su se da sastave meni za svačiji ukus i potrebe.
Banja takođe ima više poslastičarnica u kojima možete uživati u različitim vrstama kolača, torti, kupova i domaćeg sladoleda, a u Vrnjačkoj Banji možete probati i, u svetu čuveni, italijanski sladoled koji se pravi po originalnoj recepturi.
Centralna Srbija nadaleko je poznata po gurmanskim specijalitetima i tradicionalnoj kuhinji, što je i Vrnjačka Banja u potpunosti opravdala. Ljubazno osoblje poslužiće Vas lokalnim i domaćim specijalitetima, a različite vrste vina, kako onih egzotičnih tako i domaćih su u ponudi radi Vašeg kompletnog gurmanskog doživljaja.