O nama

apartmani u vrnjackoj banji - privatni smestaj

Počeli smo sa radom 2001. godine. Među prvima u Vrnjačkoj Banji započinjemo bavljenje organizovanim apartmanskim smeštajem i konstantno se trudimo da privatan smeštaj podignemo na jedan viši nivo.
Nalazimo se u samom centru Vrnjačke Banje, na par minuta lagane šetnje od pijace, prodavnica, picerija, kafića, parka, promenade, kao i svih važnih banjskih institucija. Posedujemo 9 dvokrevetnih i trokrevetnih apartmana, sa kuhinjom i sopstvenim kupatilom. Svi apartmani su kompletno opremljeni. Kuhinja poseduje sve kuhinjske elemente, šporet i frižider. Kupatila su prostrana, sa sopstvenim bojlerom, fenom i grejalicom. Apartmani su dodatno opremljeni klima uređajima, Tv uređajima sa kablovskim prijemom televizijskog programa, kao i DVD uređajima. Za goste Mikić Apartmana obezbeđen je i bežični internet (Wi-Fi), kao i parking ispred same vile. Četiri naša apartmana poseduju terase, sa pogledom na planinu Goč i Gledićke planine. Ostali apartmani poseduju francuske balkone.

Zanimljivosti koje su se dešavala kod nas

Tokom više od 10 godina poslovanja, bili smo domaćini gostima iz cele zemlje ali i iz celog sveta. Našom uslugom i ponudom stekli smo njihovo poverenje, pa smo ponosni na to što nam se gosti stalno vraćaju i to po više puta godišnje. Do sada smo ugostili turiste i poslovne ljude iz Australije, Engleske, Republike Srpske, Makedonije, Austrije, Nemačke, Slovenije i Hrvatske. Takođe smo bili domaćini stonoteniserima reprezentacije Slovačke, na pretpršlom Evropskom prvenstvu maldih u stonom tenisu. Ekipa serije “Stižu dolari”, izabrala nas je za svoje domaćine tokom seta snimanja održanog u Vrnjačkoj Banji.
Trudimo se da stalnim zalaganjem i trudom, unapređujemo našu ulugu i pratimo trendove koje nameće moderno vreme.

Preporuka

Naši apartmani, pogodni su kako za porodice, roditelje sa decom, starije ljude i parove, tako i za poslovne ljude. Lokacija vile u samom centru Vrnjačke Banje,a opet podalje od buke, omogućuje mir i laku dostupnost svega što bi Vam moglo zatrebati. Ušuškana u zelenu oazu, pružiće Vam odmor i tišinu, dok Vam je ujedno centar banje na svega par minuta hoda.
Ukoliko u Vrnjačku Banju dolazite da prisustvujete nekoj od brojnih manifestacija, naš meštaj je takođe pravi izbor, jer naš položaj u banji omogućava da na svaku manifestaciju stigete za svega nekoliko minuta. U našoj vili, bićete u samom centru dešavanja.

Bilo da nameravate da duže boravite u Vrnjačkoj Banji ili dolazite da u njoj provedete vikend ili praznik naši apartmani su idealan izbor za svaku priliku.